Kindervakantie met leuke activiteiten

Samen de leukste activiteiten beleven in ZwitserlandDe Swisskids-weken worden speciaal voor jou georganiseerd. Er zijn 2 hele en 2 halve dagen per week die helemaal in het teken van jou staan. De Nederlandse staf organiseert dan vele leuke activiteiten volgens het SwissKids arrangement. De keus is aan jou. Doe jij vandaag mee?

Ga jij mee zwemmen in een bergmeer en marshmallows verwarmen op het kampvuur? Of is een spannende speurtocht meer iets voor jou? Je kunt ook gaan klimmen en klauteren in de natuur of sleeën op de gletsjer. Natuurlijk worden er ook rondom het chalet leuke activiteiten georganiseerd zoals trampoline springen, T-shirt maken, krantenmeppen, balspelletjes, knutselen en nog veel meer leuks. Het is allemaal mogelijk bij FlexChalet tijdens de speciale Swisskids-weken in één van de chalets.

Wel gezellig hoor, met de andere kids op stap. En op de dagen dat er geen activiteiten worden georganiseerd kun je met je ouders Zwitserland ontdekken of gewoon relaxen bij het chalet.

In het chalet zorgt de Nederlandse staf voor de maaltijden. Voor jou wordt er een speciaal kinderdiner gemaakt. Er wordt wel op de vitamientjes gelet… Maar ja, lekker kan ook gezond zijn! Denk maar aan pannenkoeken, pizza, pasta, salade, patat, boontjes, vissticks. Het toetje is zeker feestelijk en mag vaak zelf worden versierd. 

Kortom, jouw droomvakantie samen met je ouders in Zwitserland!

Bel 24/7
070 347 23 23