Kosten

Hieronder vindt u enkele vragen en antwoorden met betrekking tot de prijzen en kosten

Is de prijs van €859 voor 2 volwassenen en 1 kind per week het hele jaar door?
Nee, de SwissKids aanbieding geldt alleen tijdens de SwissKids weken. Buiten de SwissKids weken om, rekenen wij €379 per volwassene en 40% korting voor de kinderen. De kinderen verblijven altijd op een achter- of 1-persoonskamer.

Waarom is deze aanbieding zo goedkoop?
Onze chalets beschikken over diverse kamers. Voorkamers reserveren wij graag voor onze volwassen gasten en de achter- of kleinere kamers reserveren wij voor de kinderen. Op deze manier kunnen wij onze chalets efficiënt exploiteren.

Moet ik een aanbetaling doen?
Ja, binnen 10 dagen na uw boeking vragen wij u een aanbetaling te doen ter bevestiging van uw boeking. Dit is 35% van het totale boekingsbedrag. Het restant bedrag ontvangen wij graag 6 weken voor u vertrek en zal de resterende 65% bedragen van het totale boekingsbedrag.

Zijn de kinderactiviteiten bij de prijs inbegrepen? Hoe gaat dat in z'n werk?
Nee. De activiteiten zijn niet bij de basisprijs inbegrepen. Aan het begin van de week wordt het programma van de week gepresenteerd. Bij elk programma onderdeel staat een prijs aangegeven. De kinderen kunnen dan per programma onderdeel worden opgegeven.

Is er een toeslag voor de 1-persoonskamers?
Nee, een 1-persoonskamer heeft geen toeslag. Als u alleen als volwassene op een 2-persoonskamer wilt blijven dan rekenen wij een toeslag van €150

Zijn er nog andere toeslagen?
Zie de pagina "prijzen" voor een compleet overzicht

Hoeveel is de toeristenbelasting?
Crans Montana: volwassene: 2,50 CHF p.p. per dag, kind (6 t/m 15) : 1,25 CHF p.p. per dag, kind 0 t/m 5 (gratis)
Villars-sur-Ollon: volwassene: 5,50 CHF p.p. per dag, kind (10 t/m 16): 2,05 CHF p.p. per dag

Waarom is de toeristenbelasting in Villars-sur-Ollon zo hoog?
In de zomer hanteert Villars een hogere toeristenbelasting en daar tegenover zetten zij de Free Acces Card. Hiermee krijgt u gratis toegang of korting bij skiliften, kinderparken, zwembaden etc.

Kan ik in het chalet pinnen/met creditcard betalen/in euro's betalen?
Nee, het is niet mogelijk in het chalet te pinnen of met creditcard te betalen. De Nederlandse staf accepteert alleen CHF (Zwitserse Franken).

Kan ik in het dorp geld opnemen/in euro's betalen?
De chalets zijn gelegen in wintersportdorpen en er zijn meerdere banken in het dorp waar u geld kunt opnemen. Houdt u rekening met uw paslimiet en daglimiet bij pinopnames.
In alle winkels heeft u mogelijkheid om met euro's te betalen. Let op! U krijgt Zwitserse Franken terug in wisselgeld en het is voordeliger om Zwitserse Franken in het dorp te pinnen.

Wat is de prijs van ...
- Ovenschotel: volwassene-15 CHF, kind (4 t/m 11)-7,50 CHF, baby (0 t/m 3)-2,50 CHF
- Lunchpakket (hele week): 25 CHF, Lunchpakket (1 dag): 5 CHF
- Wassen: 5 CHF
- Frisdrank, sappen, wijn en bier: afhankelijk van de winkelprijs
- Wandelkaarten: 5 CHF (Crans Montana) (uitgebreide wandelkaarten zijn verkrijgbaar bij het toeristenbureau voor 25 CHF)

Bel 24/7
070 347 23 23